divendres, 28 de març del 2008

Les tres bessones i les tres erres

Hola a tots i totes!

Us recomanem un llibre a tots els nens i les nenes per a aprendre coses sobre el reciclatge d'una manera ben divertida! Coneixeu les tres bessones? Doncs, al conte Les tres bessones i les tres erres trobareu una divertida aventura de l'Anna, la Teresa i l'Helena.
Bibliografia: CAPDEVILA, Roser; CAPDEVILA, Carles. Les tres bessones i les tres erres. Barcelona: Icaria, 2001.
En aquest divertit conte les tres bessones volen convertir-se en tres heroïnes per ajudar a salvar el planeta. El primer que fan és fabricar-se una capa cada una i... ja són les Tres Supererres! Després llencen al contenidor de paper tots els seus llibres i llibretes i l'enciclopèdia dels pares: pensen que així salvaran molts arbres. La Bruixa Avorrida ho veu i decideix convertir les Tres Bessones en tres contenidors!
Aquest llibre pertany a la col·lecció UNA MIRADA AL MÓN, una col·lecció on les tres bessones veuen el nostre món, el de tots, amb els ulls i el cor ben oberts. Podeu, si voleu, llegir també els contes d'aquesta col·lecció, segur qeu us agraden moltíssim.
A més a més, també podeu jugar al joc d'ordinador que porta el mateix títol on podreu fer moltíssimes activitats per potregir el nostre planeta. Animeu-vos i comenceu a informar-vos per protegir el nostre planeta.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies!!!! realment és un molt bon recurs, les tres bessones sempre són un atractiu per als nens i és una forma d'educar vers el medi ambient força interessant!Felicitats pel blog!