dimarts, 1 d’abril del 2008

Una maqueta de la teva població molt ecològica

Us voldríem proposar un manualitat molt divertida que, com totes les que proposem en aquest blog, es fa utilitzant materials reutilitzables. És una manualitat col·lectiva en la qual recreeem un poble o una ciutat en miniatura.

Es tracta de fer una maqueta utilitzant tetra-bricks, caixes de cartró, rotllos de paper de wàter i de cuina, retalls de roba, pots d'actimel, pots de iogurt, oures i tots els materials de reciclatge que se us acudeixin.

Podeu fer servir els tetra-bricks i les caixes de cartró per fer les cases, els rotllos de paper de wàter per fer les xemeneis, les oueres per fer teulades... A més a més, també podeu fer servir gomets, temperes, papers de diferents tipus... per deixar la vostra maqueta ben maca. Fins i tot, podeu col·locar ninotets, clicks, figuretes, cotxes de joguina... per a què el vostre poble o ciutat tingui molts més elements.

Animeu-vos a provar-ho amb els nens i les nenes, ja que és una activitat molt divertida que potencia la creativitat i el treball en equip.

Surten uns poblets i unes ciutats preciosos. Aquí us ensenyem uns quants exemples fets pels nens i nenes d'un casal d'estiu.




3 comentaris:

Francesc ha dit...

Hola guapes! Quin blog més canyero! He de decorar un pis i me sembla que ia sé que posaré de decoració a l'habitació d'invitats, je, je...

Miguel ha dit...

Jajaja, ho trobo xulo Rebeca.

Pero a més jo faria coses emblemàtiques de les ciutats, per exemple, un balcó del mediterrani fet amb filferros, o una muralla feta amb tetra-bricks... aixi li dones una volta de torca!

MIKY!

Rebeca ha dit...

Molt bona idea, Miki! Trobo genial la teva proposta. T'asseguro que la portaré a la pràctica!