dimecres, 26 de març del 2008

Les escoles tenim moltes coses a fer!

El nostre planeta està en perill! Ens estem carregant el món!!!La capa d'ozó cada cop més gran!!!Perill de desglaciació!!!Són titulars que podem veure cada dia en els mitjans de comunicació... què ens està passant? Tant que ens autoanomenem països desenvolupats... on està el desenvolupament? en carregar-nos el món? en contaminar els rius, els mars, els boscos i tot allò que està al nostre abast?Hem de fer alguna cosa, tot allò que està al nostre abast...Com a mestres podem fer molt, des de fomentar el reciclatge a les classes, fins a fer manualitats utilitzant materials reciclats!Volem una escola educativa i una escola verda! Des d'aquí us vull mostrar el nostre programa d'Escola Verda del CEIP Macià Companys d'Agramunt! Espero que us agradi!
http://mediambient.gencat.net/cat/ciutadans/educacio_ambiental/escoles_verdes/lleida/primaria/ceip_macia_companys06.07_integracio_curriculum.pdf

4 comentaris:

gonzalo ha dit...

hola buenas,molt be,bona iniciativa,bones nenes,mola.Ademes quan se tracta de verd soc lo number 1,jejejje.Bueno,espero que tingueu sort amb el blog i que us vagi tot ok.Para mi ja esteu aprovades beibis.Adeu manes,oco les cureves :-P

gonzalo ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
iris ha dit...

Hola xicueles!!. Des d'Amposta, aplaudeixo la vostra iniciativa, ja que hem de concienciar als xiquets i xiquetes de la importància de tenir cura del medi ambient, i per als adults, recordar que natros sempre som el seu model, tant per al bo com per al dolent... Així que tots a posar-se les piles i a fer manualitats!!!, això sí, sempre tenint cura del medi ambient. B7s per a tots i ànims.

gonzalo ha dit...

no soc Gonzalo,soc Borja,torno a repetir,no se perque heu borrat lo segon comentari,si era per aclarir,o potser no interessa aclarir vamos.B O R J A.